Zekerheid

Herkomst auto's
Wie bij ons een auto koopt kan rekenen op een optimale service en zekerheid. De zekerheid begint al bij de aankoop van de auto's door ons, wij kopen uitsluitend Volvo's in bij officiële Volvo dealers. Hierdoor zijn bijna al onze auto's dealer onderhouden en in zeer goede staat.

Aflevering
Tegen de Basis Internetprijs worden onze Volvo's afgeleverd met een recente APK keuring van minimaal 6 maanden of een nieuwe APK keuring. Als de auto aan u is verkocht kan deze bij ons afleverbeurt krijgen. Tijdens deze afleverbeurt wordt de auto grondig geïnspecteerd en zullen wij ons uiterste best doen ervoor te zorgen dat u de eerste 20.000 KM zonder problemen kunt genieten van uw aankoop. Bij de afleverbeurt wordt er ondermeer gekeken naar de staat van de distributieriem, banden, uitlaat, remmen, motor, versnellingsbak, koppeling, radiateur, verlichting etc. Indien tijdens de afleverbeurt blijkt dat geïnspecteerde onderdelen binnen 20.000 KM aan vervanging toe zijn worden deze uiteraard op onze kosten vervangen. Indien u naast de standaard afleverbeurt als extra een onderhoudsbeurt wenst, kunnen wij dit voor u verzorgen tegen onze kostprijs van de onderdelen zoals filters, bougies, olie etc. voor 200,00 Euro.

Kilometers
Dat een Volvo een auto is die gemaakt is om veel kilometers mee te maken is reeds bewezen. Voor Volvo's die goed onderhouden zijn is 300.000 KM geen enkel probleem, bij goed onderhoud kunnen deze auto's gewoon 500.000 of 600.000 KM rijden. Helaas gebeurt het nog steeds dat er met kilometerstanden wordt gefraudeerd, al de door ons aangekochte auto's worden daarom gecontroleerd in de Nationale Auto Pas. Door deze N.A.P. controle heeft u juist de zekerheid dat de door u gekochte auto ook zeker niet meer heeft gelopen dan de kilometerteller aangeeft.

Prijs
De afgelopen jaren is gebleken dat ruim 90% van onze klanten zich via internet oriënteert. Een ideaal medium waarbij alle gegevens van de auto met foto worden getoond. De prijzen waarmee wij adverteren op de diverse sites zijn onze Basis Internetprijzen, uiteraard is hierbij onze basis garantie en een nieuwe APK keuring inbegrepen. Voor onze Used Volvo prijzen wordt uw de auto uitgebreid nagekeken en afgeleverd met uitgebreidere garantie volgen ons afleverschema (zie verder op deze pagina)

Garantie
Wij zijn een bedrijf dat op een zo eerlijk en helder mogelijke wijze met onze klanten om gaat, daarom hebben wij een aantal garantiepakketten samengesteld. Indien u meer zekerheid wenst als standaard bij de auto wordt geleverd kunt u extra garantie bij kopen. Een duidelijke en eerlijke manier van zaken doen die door onze klanten als zeer prettig en duidelijk wordt ervaren.

Basis garantie en afleverpakket
Het woord basis zegt het al, al onze Volvo's worden minimaal afgeleverd met ons basis garantie en afleverpakket. Indien u kiest voor de basisprijs dan heeft uw auto een nieuwe of recente APK keuring en wordt geleverd met 1 maand garantie op het draaiend gedeelte van de motor en versnellingsbak inclusief onderdelen en arbeidsloon.

Used Volvo garantiepakket
Voor de meeste mensen is de motor en de versnellingsbak het belangrijkste deel van de auto waar men niet graag problemen aan krijgt. Mochten er aan de motor en versnellingsbak problemen ontstaan dan zijn de reparaties hieraan vaak ook heel kostbaar. Bij het standaard garantiepakket heeft u garantie op het draaiend gedeelte van de motor en versnellingsbak inclusief onderdelen en arbeidsloon.

Execlusive garantiepakket 
Indien u meer zekerheid wenst dan wij bieden bij het Standaard garantiepakket kunt u als aanvulling kiezen voor het Exclusive garantiepakket. Bij dit pakket heeft u garantie op de gehele auto inclusief alle onderdelen en arbeidsloon. Dit garantiepakket is minimaal vergelijkbaar met de Bovag garantievoorwaarden.

 

Aflevermogelijkheden

Meerprijs

APK keuring

Aflever beurt

Onderhouds beurt

Used Volvo garantiepakket 3 maanden 

Used Volvo garantiepakket 6 maanden

Exclusive garantiepakket 3 maanden

Exclusive garantiepakket 6 maanden

Basis Internet prijs

Geen

Recent of nieuw

Geen

Geen

Een maand Basis garantie

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

Basis Internet prijs
 Plus

200,00

Recent of nieuw

Geen

Standaard

Een maand Basis garantie

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

Used Volvo 
3 maanden

650,00

nieuw

Standaard

Standaard

Standaard

N.V.T.

N.V.T.

N.V.T.

Used Volvo
6 maanden

800,00

nieuw

Standaard

Standaard

N.V.T.

Standaard

N.V.T.

N.V.T.

Used Volvo
Exclusive 3 maanden

900,00

Nieuw

Standaard

Standaard

N.V.T

N.V.T

Standaard

N.V.T

Used Volvo
Exclusive 6 maanden

1250,00

Nieuw

Standaard

Standaard

N.V.T

N.V.T

N.V.T

Standaard

Klik op foto om te vergroten!