Over ons

used volvo .nl is een klein en jong bedrijf in het gezellige Brabantse Liempde dat ligt tussen Den Bosch en Eindhoven. De afgelopen jaren hebben wij een flinke groei mogen meemaken van ons bedrijf waardoor we uit ons pand in Gemonde zijn gegroeid. Begin oktober 2003 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand op het bedrijventerrein Daasdonk in Liempde. Onze nieuwe locatie biedt ons meer ruimte, een geheel verlichte en verwarmde showroom, kantoren en kantine.


In 2008 hebben wij ons bedrijf wederom uitgebreid met een tweede locatie op het bedrijventerrein Daasdonk in Liempde. Op deze locatie worden zowel Volvo's verkocht als onze ingeruilde "vreemde" merken, ook is hier ons bergingsbedrijf, Bergingsdienst.nl gevestigd.


De kracht van ons bedrijf ligt volgens onze klanten op de manier hoe wij zaken doen. Wij communiceren op een heldere manier met onze klanten, zijn duidelijk en kunnen daardoor op een eerlijke manier zaken doen. Neemt u ook eens een kijkje op onze Zekerheid pagina voor de diverse mogelijkheden.


Historie

Michel van Kempen, 44 jaar, is op de dag dat hij 18 jaar werd voor zichzelf begonnen met zijn bedrijf Puch en Tomos Service Nederland. Dit bedrijf was gericht op de in- & verkoop en de reparatie & restauratie van klassieke bromfietsen van dit merk. De interesses in auto's werden bij Michel steeds sterker waardoor hij bijna 23 jaar geleden is gestart met de verkoop van gebruikte Volvo's gecombineerd met zijn bromfietsbedrijf. Het bromfietsbedrijf is in juli 2003 verkocht waardoor vanaf dat moment de aandacht volledig op used volvo .nl gericht kon worden. De keuze op het merk Volvo is juist gemaakt omdat Volvo een veilige en kwalitatieve auto is waar nog jaren lang veel kilometers mee kunnen maken.